Meille töihin?

"It always seems impossible until its done."

Olemme kasvu-uralla ja haemme jatkuvasti hyviä tyyppejä hyviin töihin. Etsimme uteliaita ja uskaliaita tarinankertojia, jotka janoavat sankaruutta. Tarjoamme innostusta ja upeita asiakkaita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse info@i2.fi

Juuri nyt haemme:

WEB DEVELOPER

Haemme Helsingin toimistollemme web developeria toteuttamaan pääasiassa WordPress-pohjaisia verkkosivustoja ja -palveluita. Ja toisinaan ratkomaan myös muitakin digitaalisia ongelmia :)

i2 on monipuolinen toimisto, jonka toimialoihin kuuluu markkinointiviestintää, videotuotantoja, liiketoiminnan kehittämistä ja tapahtumia. Toimintaamme läpileikkaa peruslupaus ”we design stories”: pyrimme ratkaisuissamme kokemuksellisuuteen ja tarinallisuuteen. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Mitä toivomme sinulta?

Hallitset ainakin nämä sujuvasti: HTML5, CSS3, PHP, SQL, JavaScript, JQuery.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus alalta ja näyttöjä responsiivisten verkkosivustojen toteutuksista.

Sinulla on myös webbisuunnittelijan / UX-suunnittelijan silmää. Et näe vain koodia vaan ymmärrät miten verkkosivuston eri palaset vaikuttavat lopullisen asiakaskokemuksen rakentumiseen. Graafinen osaaminen on hyödyksi!

Olet työssäsi tarkka ja reipas. Olet aidosti innostunut omasta työstäsi etkä pelkää tarttua yllättäviin haasteisiin sekä opetella uusia asioita.

Osuiko lähelle? Lähetä CV ja lyhyt esittely itsestäsi palkkatoiveen ja työnäytteiden kera osoitteeseen: ari.rauhala@i2.fi

Meidän puolesta voit aloittaa homman vaikka heti.