Bläk Boks – uudenlainen tapahtumanäyttämö

– 16.11.2021

Asiakas

Ideapark

Palvelut

Konseptointi
Tekninen koordinointi
Brändityö
Markkinointi

Bläk Boks on jotain, mitä Suomessa ei ole ollut. Se tuo tapahtumat keskelle kauppakeskuksen ihmisvirtoja ja näin mahdollistaa tapahtumille aivan uudet yleisöt. Se antaa runsaasti lisää kävijän tapahtumaelämykselle, sillä kävijä voi yhdistää tapahtumaan Ideaparkin muita palveluita, kuten yli 170 liikkeen, ravintolan ja kahvilan sekä Huvikeskuksen palveluita.

Kaikki lähtee tilasta. Bläk Boks on nimensä mukaisesti musta laatikko. Se on intiimi, tiivis tila, jossa katsoja on aina lähellä tapahtuman keskipistettä. Istumapaikkoja Bläk Boksissa on 1 200 ja konserttikäytössä sinne voidaan ottaa 2 200 katsojaa.

Tilaa hallitsevat suuret kuvapinnat. Iso 9 metriä leveä ja 2,5 metriä korkea ledinäyttö mahdollistaa monipuolisen kuvasisällön esittämisen. Kenttäaluetta kiertää 50 cm korkea 110 metriä pitkä ledipinta, jolla tapahtumiin voidaan tuoda vahvoja elämyselementtejä. Bläk Boksissa on kiinteästi seitsemän kameraa, joilla voidaan monipuolisesti kuvata tapahtumia. Paikalla on myös kiinteä valo- ja äänitekniikka. 

Bläk Boks on erinomainen näyttämö mm. salibandylle ja kamppailu- ja tanssiurheilulle. Se soveltuu erinomaisesti konserttien, kulttuurin ja näyttelyiden ja messujen näyttämöksi. Lisäksi se tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia erilaisille näytösluonteisille tapahtumille. 

Vapaa-ajantapahtuminen lisäksi se on ainutlaatuinen ympäristö myös erilaisille yritystapahtumille.

Bläk Boks on jotain, mikä pitää ja kannattaa kokea.

Jaa

Muita töitämme

Is your brand just alive or is it living?

A living brand is the soul of the company. It is something unique that can be found in values and practices. We look for this perspective and bring the brand to life at different meeting points. We create stories that influence the buying decision.

i2 is a Finnish marketing agency that operates both locally and globally. We serve companies in different industries and needs. We communicate fiercely living brands in a way that is eye-catching, interesting and emotional. The goal is always to create expectations, memories and stories that influence the buying decision.

Our services 

For us, ideas are the core of everything. We wish to understand what you want, but we may also tell you what we think you need. We may still disagree with you and challenge you. 

However, A living brand is always created together with you. With us, you have passionate and people-oriented experts at your service who make sure that things run smoothly from the empty slate to the final implementation.