Hiihto valtaa Olympiastadionin! Tule mukaan Helsinki Ski Weeksin kumppaniksi

– 14.11.2020

Asiakas

Suomen Hiihtoliitto

Palvelut

Tapahtumakonseptointi
Graafinen suunnittelu
Verkkosivusto
Tuotteistus
Sponsorimyynti
Markkinointiviestintä

Keväällä 2022 hiihto valtaa uudistuneen Olympiastadionin ensimmäistä kertaa historiassa, kun Helsinki Ski Weeks yhdistää huippu-urheilun ja talviliikunnan yli kuukauden kestäväksi hiihtofestivaaliksi.

i2 on tapahtuman pääjärjestäjä yhdessä HiihtoliitonHelsingin kaupunginStadion-säätiön ja Ylen kanssa. i2 vastaa järjestelyjen ohella tapahtuman kumppanihankinnasta ja markkinoinnissa.

Nyt etsimme yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita muuttamaan Olympiastadionin ennennäkemättömäksi talviurheilupaikaksi ja saavuttamaan runsaasti näkyvyyttä Suomessa ja maailmalla.

Maailman hiihtohuiput, miljoona tv-katsojaa

Helsinki Ski Weeks käynnistyy tammikuun lopussa Stadion Sprintillä, jossa maailman sprinttihiihdon terävin kärki kilpailee täysille katsomoille. Tapahtuma lähetetään suorana Ylen kanavilla noin miljoonalle katsojalle. Todennäköisesti se lähetetään myös Ruotsiin, Norjaan ja muualle Eurooppaan.

Koko Suomi tervetullut

Helmikuussa Olympiastadion avautuu vapaasti kaikkien hiihtoharrastajien ja hiihdosta kiinnostuneiden käyttöön. Tämä on ensimmäinen kerta stadionin historiassa, kun näin tapahtuu.

”Helsinki Ski Weeksin myötä kaupunkilaiset pääsevät kokemaan uudistuneen stadionin talviolosuhteissa. Helsingille on tärkeää, että latuja ei rakenneta vain yhtä kilpailua varten, vaan ne ovat kaikkien käytössä usean viikon ajan. Kokonaisuus on merkittävä uusi avaus kaupungin tapahtuma- ja urheilutarjonnassa, ja maailmancup-tason sprinttirata historiallisessa olympiamiljöössä hieno elämys hiihtoharrastajille”, toteaa Helsingin pormestari Jan Vapaavuori.

Ainutlaatuinen tapahtuma maailmassa

”Tämä on mittava tempaus, jonka uskomme kiinnostavan suomalaisia ja mediaa ulkomaita myöden sekä lisäävän hiihdon kiinnostusta entisestään. Tiettävästi kilpaurheilun, viihdetapahtuman ja liikunnan yhdistämistä ei aikaisemmin ole missään päin maailmaa tehty tässä mittakaavassa”, summaa i2:n sponsoroinnista vastaava johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Helsinkiskiweeks.fi

Muita töitämme