Intohimo elämään - eläkkeelläkin

Oletko koskaan miettinyt, millaista on olla eläkkeellä? Tai mitä itse teet päästyäsi eläkkeelle? Tulevaisuus on monille tuntematon, mutta on joitakin asioita, joihin kuitenkin voi vaikuttaa. Työeläkeyhtiö Elo halusi erilaisen tavan kertoa vuoden alussa voimaan astuneesta eläkemuutoksesta ja me halusimme auttaa.

Tarina etsi kertojaa

Elämään ja elantoon liittyvät muutokset ovat tärkeitä, mutta haastavia viestittäviä. Halusimme korostaa, että eläkeikä on luonteva osa elämää. Vastauksena haasteeseen suunnittelimme kampanjan, jonka tarkoituksena oli hakea intohimoisesti elämään suhtautuvia eläkeläisiä. Heidän avullaan voisimme tarjota erilaisia näkökulmia eläkeaikaan. Kampanjan ensimmäisen osa keskittyikin etsimään ja rekrytoimaan sopivia henkilöitä. Rekrykampanjamme presentteriksi valikoitui aina yhtä mahtava Jorma Uotinen. Hän kertoi kampanjassaan oman tarinansa.

Minusta tuli… tanssija

Tuotimme seitsemän videon sarjan, joka esitteli intohimoisesti elämään suhtautuvan esimerkkimme näkemyksiä, kokemuksia ja elämäntarinaa. ”Minusta tuli tanssija” oli videosarjan katsotuin ja eniten huomiota herättänyt video, sillä se toi ihmisen esiin vahvan tarinan kautta. Kampanjan aikana saimme yli 100 ilmiantoa intohimoisesti elävistä eläkeläisistä ympäri Suomen. Tavoitimme 582 000 henkilöä Elon omia digitaalisia kanavia hyödyntäen.

Mutta tämä oli vasta alkua. Saamiemme ilmiantojen kautta löysimme uusia tuttavuuksia, jotka Työeläkeyhtiö Elo esittelee kevään aikana kampanjan toisessa osassa. Ensimmäisessä osassa Sirkka kertoo intohimostaan taitoluisteluun.