Martelan Muuttovelho ja 50 asiaa muutoista

Martela on Suomen suurin ja yksi Pohjoismaiden suurimmista työhyvinvoinnin asiantuntijoista, joka tähtää suomalaisten työtilojen kehittämiseen. Tiesitkö muuten, että toimisto- ja koulukalusteiden valmistamisen, tilasuunnittelun ja työhyvinvoinnin konsultoinnin lisäksi Martela tarjoaa myös muutto- ja kierrätyspalveluja? Ei tiennyt moni muukaan.

Muutto alkaa aina huolellisella suunnittelulla.

Martelalle on tärkeää, että työntekijä voi hyvin ja voi tehdä työnsä hyvin. Tilasuunnittelu lähteekin aina työntekijöistä, sillä he ovat yrityksen tärkeimmät menestystekijät. Sama pätee myös muuton suunnitteluun, sillä muutto tuo mukanaan myös mahdollisuuden muuttaa ja parantaa toimintatapoja.

Muutto on aina mahdollisuus.

Nimensä osalta Martela on vielä suhteellisesti tuore toimija muiden muuttajien ohella, sillä aikaisemmin vastaava muuttopalvelu on toiminut Grundellin brändin alla. Vuoden 2015 loppupuolella muuttopalvelut siirrettiin Martelan brändin alle, eikä tiedottamallakaan muutoksesta saatu aikaan toivottuja tuloksia.

Kun yrityksesi on aika muuttaa ja muuttua, me autamme.

Miten muutoksen saisi parhaiten kohderyhmien kuuluville? Miten boostataan palvelua, joka usein yhdistetään stressaavaan ja aikaa vievään projektiin? i2 vastasi haasteeseen konseptilla, joka tarjoaa ratkaisuja asiakkaiden jo vielä tuntemattomiin ongelmiin. Vielä vuosi sitten tilanne oli aivan eri, mutta nyt muuttajan apuna on muuttovelho.

Muuttovelho loihtii muutosta luonnollisen osan yrityksen strategiaa.

Kävimme kerrassaan mainioiden muuttoasiantuntijoiden kanssa läpi kaikki mahdolliset muutoissa tarvittavat asiat ja kokosimme näistä 50 asiaa, jotka muuttajan tulisi muistaa. Tärkeimmät asiat sekä ohjeet onnistuneeseen yritysmuuttoon kerättiin yhteen ja näin syntyi myös ”Muuttajan opas”, joka löytyy Muuttovelho-kampanjasivustolta. Konseptin, sisällöntuotannon ja some-suunnitelman ohella tuotimme myös altakin löytyvän videon.