Menneen ajan joulumarkkinat

Menneen ajan joulumarkkinoiden kampanjasivu kaipasi päivittämistä ennen tämän vuoden markkinoiden alkua. Sivu-uudistus toteutettiin menestyksekkäästi nopealla aikataululla selkeän tavoitteen sekä mutkattoman kommunikoinnin ansiosta.

Menneen ajan joulumarkkinat on suuri, vuosittain järjestettävä, joulutapahtuma Lohjalla. Markkinoilla on joka vuosi satoja myyjiä, kymmeniä tapahtumia sekä tuhansia vieraita, kaikki osaltaan synnyttämässä ja nauttimassa joulumarkkinoista menneiden aikojen hengessä.

Markkinoiden kampanjasivut olivat kuitenkin myös kiinni menneissä ajoissa, ja tavoitteena oli päivittää sivut palvelemaan paremmin kaikkia markkinoille saapuvia tahoja. Sivusto toteutettiin Wordpress-julkaisujärjestelmän päälle, jotta päivittäminen olisi jatkossakin helppoa. Asiakkaan selkeä tahto kehittää sivustoja antoi tiimille loistavat puitteet nopeaan toteutukseen, ja uusi kampanjasivusto avattiin aikataulussa.

Lohjan kaupungin matkailupäällikkö Minna Ermala kertoo yhteistyöstä:

Lohjan kaupungin matkailuna halusimme uudistaa yhden kaupunkimme tunnelmallisimman päätapahtuman asiakasviestintää. Lohjan Menneen ajan joulumarkkinat on houkutellut jo parikymmentä vuotta Lohjan Pyhän Laurin kirkon ympäristöön satoja myyjiä ja vuosittain noin 20 000 kävijää. Kaupungin resurssit menevät helposti itse tapahtuman järjestämiseen ja helposti jätetään markkinointi- ja viestintä heikommalle hoidolle. Yhteistyö I2 kanssa avasi meille helpon ja nopean keinon uudistaa tapahtuman nettisivut asiakasystävällisemmäksi ja löydettävyys koheni paljon. Uudistuksen päätöksestä valmiiseen sivuun kesti reilun viikon ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Projektin aikana huomasimme myös selkeitä kehittämistarpeita jatkon tarinallisuuden kehittämiseksi ja osaamme nyt hahmottaa, mitä meidän pitäisi tehdä seuraavaksi. Yhteistyö I2 kanssa oli varsin vaivatonta. Nyt Lohjan menneen ajan joulumarkkinoiden asiakkaat saavat tapahtumatiedon helposti ja voivat astia paljon aiempaa laajemman kattauksen markkinatunnelmaa jo ennen tapahtumaa.

Lohjan joulumarkkinat ovat 10. - 11.12.2016. Tutustu uudistuneeseen sivustoon ja ohjelmaan täällä: www.menneenajanjoulumarkkinat.fi