Seinät raameina, toiminta sieluna - ihan tiloissa Tampere-talon kanssa!

Tampere-talon ja i2:n yhteistyö käy läpi yhteistä metamorfoosia: sitä mukaan, kun Tampere-talossa valmistuu yhä uusia säväyttäviä tapahtumatiloja, saa yhteistyömme yhä uusia muotoja. Marraskuun alussa juhlistimme yhdessä Tampere-talon – jos voi väkevin ilmaisuin ylistää – ”uutta tulemista” yhteisen TunneTILA-kutsuvierastapahtuman merkeissä.

Kun tilan täytti vuoroin nauru, syvä hiljaisuus ja herkistynyt huokaus, oltiin kaiken ytimessä: seinät ovat pelkkä runko – toiminnat ja ihmiset herättävät talon eloon.

Luonnon mestariteoksia Maestrosta

Tampere-talossa on avautunut loppuvuodesta 2016 huikeita uusia tiloja ja toimintoja: tapahtumatilojen yhteismäärä on noussut 15:een, aulapalvelut ovat uudistuneet ja pääovien kupeessa kävijän toivottaa tervetulleeksi uusi myymälä, Tampere-talo Shop.

Tampere-taloa ei ole suotta valittu seitsemää kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi. Tätä ja etenkin uusia tiloja juhlistaaksemme kutsuimme yhteisesti asiakkaitamme, kumppaneitamme ja kokous- ja kongressijärjestäjiä tutustumaan tiloihin ja niiden mahdollistamiin toimintoihin ja tunnelmiin.

Mikä olisikaan ollut parempi paikka kutsuvierastilaisuuden avaukselle, kuin Tampere-talon uusi Maestro – 230-paikkainen auditorio ja talon uusi käyntikortti. Koko seinäpinnan kokoinen ikkunarivistö avasi viereisen Sorsapuiston syksyisen luonnonnäytelmän yleisön eteen.

Tämän parempaa liikkuvaa kuvaa saa hakea.

Muuta käsityksesi kongressikeskuksesta

Uudistuva Tampere-talo haluaa olla koko kansan olohuone ja eskapististen elämysten mahdollistaja. Siksi myös TunneTILA-tapahtumassa tarjottiin vieraille koettavaa kaikilla aisteilla: puheenvuoroja talosta, tiloista ja tarinoista, kehitysvammaisten teatteria, Tampere Filharmonian basistin poikkitaiteellinen yksinpuhelu, Royal Ravintoloiden maistisia Nu Nordic -keittiöteeman antimista.

Suomen paras kongressikeskus on toden totta paljon muuta kuin seinät: tämä talo on ääniä, värejä ja makuja; tunnetiloja ja jaettuja hetkiä. i2:n on ilo olla niissä hetkissä mukana.

Hetkiä ja tunnelmia tapahtumastamme löydät täältä: https://goo.gl/photos/EL5zpjgD71Ca66iG7.

Kuvat: Pasi Tiitola