TÄSMÄISKU KOTKAAN

Me pidämme pidämme säännöllisesti erillisiä i2-päiviä, jolloin puhutaan menneistä, suunnitellaan tulevaa ja yleensä myös tutustutaan jonkun kumppanin toimintaan. 

Marraskuun i2-päivän matka kohdistui tällä kertaa Kotkaan, jossa ensi kesänä järjestetään osa maan suurinta Suomi 100-juhlatapahtumaa, nimittäin Tall Ships Races 2017. Tapahtuman virallisena kumppanihankijana ja Kotkan tapahtuman mainostoimistona i2:lla olikin hyvä syy suunnata keula tällä kertaa kohti Kotkaa. 

Matka onnistui mainiosti, Merikeskus Vellamon tarjotessa tilat moninaiseen toimintaan ja tutustuminen itse Merikeskuksen näyttelyihin oli monelle mieleen jäävä kokemus. Kotkassa kun oltiin, niin pitihän sitä myös lyhyesti tutustua maan tunnetuimpaan merimiesravintola Kairoon ja Kotkan Ruusuun, mutta matkan varsinainen loppuhuipennus koettiin Karhuvuoren Palloiluhallissa.

Siellä kohtasivat Korisliigan ottelussa kotijoukkue KTP ja vierailija Salon Vilpas. Ottelusta muodostui melkoinen trilleri, joka ratkesi aivan viimeisellä sekunnilla vierasjoukkueen hyväksi. i2:n porukka oli valmistautunut peliin hyvin ja kaikille katsojille oli tehty faniviuhkat, joita paukuttamalla saatiin aikaseksi melkoinen tunnelma ja meteli Karhuvuoreen. Liiganottelu oli hieno kokemus ja monelle i2:n ihmiselle ensimmäinen kosketus kotimaiseen huippukoripalloon. Saadun palautteen mukaan ei jää kuitenkaan viimeiseksi.