Account Manager

i2 on monialainen markkinointiviestinnän ja tapahtumien asiantuntijatiimi, jolle tekeminen on tärkeämpää kuin tekemisestä puhuminen. Meitä on 28 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista Helsingissä ja Tampereella. Asiakkaitamme ovat mm. Visma, Suomen Hiihtoliitto, Tampereen kaupunki, MPY, Konecranes, Andritz ja tosi moni muu.

Haemme kasvavaan myyntitiimiimme positiivista ja myyntihenkistä Account Manageria, tarjoamaan asiakkailleen erinomaisen asiakaskokemuksen. Vastaisit siitä, että asiakkaiden on jatkossakin mukava tehdä yhteistyötä i2:n kanssa. Tämän pestin voit hakea joko tapahtuma- tai markkinointiviestintäkärjellä, kenties sinulta löytyy kokemusta molemmilta aloilta TAI olet innokas oppimaan toisesta enemmän.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja toki tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet.

Työnkuva:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa oman asiakassalkkusi ja palvella asiakkaitasi markkinointiviestinnän TAI tapahtumien kentällä. Keskustelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja viihdyt kun saat ratkaisukeskeisesti kehittää asiakkuutta. Olet positiivinen ja motivoitunut ja haluat kehittää osaamistasi sekä asettaa tavoitteet korkealle. Meille on todella tärkeää, että tuet sekä asiakkaita että meidän tiimiämme, vastavuoroisesti muu tiimi on sinun tukenasi.

Meillä saat toimia monipuolisten asiakkuuksien ja mielenkiintoisten toimialojen parissa. Oman ajankäytön hallintataidot ja pienestä hektisyydestä inspiroituminen ovat ehdottomasti plussaa.

Sinulta löytyy:
– Näkemystä, kokemusta ja näyttöjä
– Kyky sekä luoda että ylläpitää kestäviä suhteita asiakkaisiin
– Intohimo kartoittaa asiakkaiden tarpeita ja tarttua myyntimahdollisuuksista kiinni
– Halu pitää huolta siitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä
– Kokemusta joko markkinointiviestinnästä ja/tai tapahtumista
– Suomen- ja englanninkielentaitoa
– Vahvaa oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
– Halua syventää ja laajentaa jatkuvasti osaamistasi

Vaikka hallussasi olisi toistaiseksi vain osa paletista, voit silti olla juuri oikea tyyppi, koska meillä jokainen voi täyttää puuttuvan osaamisen omalla intohimollaan ja halulla oppia uutta! Kannustamme, tuemme ja annamme eväät kasvaa ja kehittyä ammatissasi haluamaasi suuntaan.

Kuulostaako hyvältä? Jätä hakemus portfolioineen ja kerro minkälaisen työkaverin sinusta saisimme. Hae heti tai viimeistään 12.8. mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Christel Lindqvist-Jauhiainen, p. 050 591 3891 (11.-15.7.)

Täytä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Consent*

Is your brand just alive or is it living?

A living brand is the soul of the company. It is something unique that can be found in values and practices. We look for this perspective and bring the brand to life at different meeting points. We create stories that influence the buying decision.

i2 is a Finnish marketing agency that operates both locally and globally. We serve companies in different branches and needs. We communicate fiercely living brands in a way that is eye-catching, interesting and emotional. The goal is always to create expectations, memories and stories that influence the buying decision.

Our services 

For us, ideas are the core of everything. We wish to understand what you want, but we may also tell you what we think you need. We may still disagree with you and challenge you. 

However, A living brand is always created together with you. With us, you have passionate and people-oriented experts at your service who make sure that things run smoothly from the empty slate to the final implementation.