Aikaa viihtymiseen, illaksi kotiin – miltä kuulostaa?

NÄKÖKULMA

Aikaa viihtymiseen, illaksi kotiin – miltä kuulostaa?

NÄKÖKULMA

Ehdotimme asiakkaallemme kerran, että tapahtuman konsepti ja punainen lanka voisi olla “Tervetuloa tapahtumaamme, pääset illaksi kotiin”. Rohkea veto. Mutta kuvittele hetkinen, että saat koko päivän tapahtumaan kutsun, jossa luvataan, että ehdit paitsi nauttia yhteisestä aamupalahetkestä perheesi kanssa MYÖS yllättää puolisosi kynttiläillallisella. Lähtisitkö?

Ihmiset tulevat tapahtumiin, jos näkevät siinä olevan järkeä. Kalenterit ovat täyteen buukattuja, faktaa ja viestejä tulee päivittäin älyttömän paljon. Ihmisten aivot ovat täynnä. Aikaa osallistua, erilaisiin tapahtumiin täytyy välillä etsimällä etsiä. Väitämme, että etsimiseen menee vähemmän aikaa, jos tapahtumaa markkinoidaan yllättävillä elementeillä esimerkiksi konseptissa, ympäristössä tai ohjelmanumeroissa. Tarvitaan jotain, mikä jää mieleen ja herättää tunteita.

Kun olemme ensin vakuuttaneet kutsutun siitä, että kyseisestä tapahtumasta ei vain voi jäädä pois, täytyy huomioida myös tämän perustarpeet. Sanonta ”hyvä ruoka, parempi mieli” istuu myös tapahtumatuotantoon. Ruuat, juomat, mukavat tilat ja sopiva lämpötila sekä mieleenpainuvat ohjelmasisällöt tekevät tapahtumasta mieleenpainuvan. Erittäin tärkeitä ovat myös käytävillä rennosti soljuvat keskustelut – viihtymiselle on jätettävä tilaa ja rauhaa.

AKL Summit & Expo 2018 on vuosittainen sidosryhmätapahtuma, johon osallistui yli 760 henkeä. Vastasimme tapahtuman suunnittelusta, markkinoinnista, kumppaniyhteyksistä ja tuotannosta. Tutustu tapahtumaan tarkemmin: https://aklsummit.fi

Sitra 50v juhlat Heurekassa 2017 keräsivät 1200 henkilöä. Vastasimme tapahtuman ideoinnista, suunnittelusta ja tuotannosta. Olemme olleet Sitran sopimuskumppani jo yli 10 vuotta, ja tämän tapahtuman voitimme tapahtuman minikilpailutuksen kautta. Ideamme vastasi Sitran mukaan parhaiten annettua briiffiä.

Ota meihin yhteyttä, niin luodaan yhdessä lisäarvoa kohtaamisiinne keskittymällä yllätyksellisyyteen ja ainutlaatuisuuteen!

Christel Lindqvist-Jauhiainen / 4.4.2019

Lue myös