Aikuisten Hiihtokoulu avasi hiihtokauden

Talven hiihtokausi avattiin marraskuussa, kun i2 järjesti Aikuisten Hiihtokoulun yhteistyössä Vuokatti Ski Team Kainuun ja Hiihtokoulu.fi:n kanssa.

i2:lla yhdessä tekeminen on tärkeää ja jaetut kokemukset vahvistavat asiakassuhteita. Yhteistyökumppanimme Vuokatti Ski Teamin kanssa pystyimme mahdollistamaan elämyksellisen kohtaamisen Kivikon hiihtohallissa. Aikuisten Hiihtokoulu syntyi ajatuksesta yhdistää alkava hiihtokausi ja yhteistyö sotkamolaisen hiihtoseuran kanssa. Elämyksen lisäksi Hiihtokoulu pystyi tarjoamaan osallistujille hyödyllisiä taitoja tulevalle talvelle.

Päivä Kivikon hiihtohallissa alkoi esittelyillä, jonka jälkeen osallistujat saivat valita luisteluhiihdon tai perinteisen tyylin tekniikkakoulutuksen. Valmentajina hiihtokoulussa olivat huippunimet Sami JauhojärviMartti Jylhä, Aija Söyrinki ja Hannu Koivusalo.

Tapahtuman ytimessä oli yhteisöllisyys ja päivän aikana valmennusryhmien välillä nähtiin vahvaa yhteistyötä toimistoarjen ulkopuolella. Kiitos Vuokatti Ski Team ja Hiihtokoulu.fi ikimuistoisesta päivästä!

Ihmisten väliset kohtaamiset ovat yksi i2:n kulmakivistä. Ihmiseltä toiselle. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarinaa.

Mira Björkbacka / 5.2.2020