Ajankohtainen iKakkonen kiittää keväästä! Mistä haluaisit kuulla seuraavaksi?

Ajankohtainen iKakkonen -aamiaistilaisuudet ovat alkuvuoden osalta paketissa. Hehkuvan lämpimät kiitokset kaikille osallistujille, kun tulitte, kuuntelitte, kyselitte ja keskustelitte!

i2:n Tampereen toimistolla kuultiin kevään mittaan asiaa ja jaettiin vinkkejä muun muassa markkinoinnin automaatiosta ja sisältömarkkinoinnista, nykyaikaisesta sponsoroinnista, myyntityöstä verkossa ja verkostoissa sekä videosta markkinoinnin, myynnin ja vaikuttamisen välineenä.

 

Uudella teemakattauksella syksyyn

Aamupäivä – ja let’s face it, puolivuotinen – on lyhyt aika ottaa tämän sortimentin teemat pohjiaan myöten haltuun, mutta toivomme tilaisuuksien antaneen ajatusten aihioita ja ideoiden kipinöitä oman markkinoinnin toteuttamiseen. Keskustelua jatkamme mielellään kanssanne myös kahden kesken!
Kuulemme myös mielellään, mitkä teemat kutkuttavat, mistä haluat kuulla seuraavaksi ja mitkä ajankohtaiset markkinoinnin kysymykset ansaitsevat mielestäsi vastauksensa. Syksyn kattauksemme laaditaan palautteenne pohjalta, joten toivetynnyri on auki osoitteessa ajankohtaista@i2.fi. Ja muistakaa: jotkut asiat tässä maailmassa ovat vielä ilmaisia. Niin myös nämä aamiaistilaisuutemme.

Etkö ollut kevään kutsulistalla? Ei hätää! Pyydä itsellesi kutsu syksyn tilaisuuksiin laittamalla sähköposti osoitteeseen ajankohtaista@i2.fi. Samassa osoitteessa vastaanotamme ehdotuksia syksyn teemoista!

Puhumassa aamiaistilaisuuksissa olivat:

  • ”Sisältömarkkinointiautomaatio”, Elisa Heikura ja Janne Gylling
  • ”Video kiinnittää huomiosi – verkossa”, Matti Kovanen ja Erja Koivula
  • ”Sponsoroinnin nykytila ja mahdollisuudet”, Jari-Pekka Jouppi ja Pasi Ikkala