Anna mahdollisuus lapsen ja nuoren harrastukselle

Koulut alkavat ja monissa kodeissa hankitaan uusia harrastusvälineitä. Ei kuitenkaan kaikissa. Noin joka kahdeksas lapsi ja nuori elää vähävaraisessa perheessä, jossa ei ole mahdollisuutta harrastaa tai ostaa sopivia harrastusvarusteita.

Anna mahdollisuus on yhteisöllinen ja valtakunnallinen hyväntekeväisyyskampanja, joka tuo harrastamisen ilon vähävaraisten perheiden jälkikasvulle. Kampanja-aikana 1.8.-18.8.2019 kerätään lahjoituksina lasten- ja nuorten harrastusvälineitä ja rahaa. Keräyspisteet sijaitsevat Stadiumin ja Starkin myymälöissä ympäri Suomea. Hope ry toimii kampanjan yhteistyökumppanina ja vie harrastusvälineet perille perheisiin. Vapaaehtoispohjalta toimiva Hope ry edistää tasa-arvoisempaa arkea lapsille Suomessa tarjoamalla apua vähävaraisille tai äkillisen kriisin kohdanneille lapsille ja lapsiperheille. Yhdistyksen toimintaan kuuluu vaate- ja tavaralahjoitusten koordinointia, harrastusten tukemista ja vapaa-ajan elämyksien mahdollistamista.

Anna mahdollisuus -kampanja linkittyy miesten salibandyn MM-kisoihin, jotka pelataan Helsingissä 4.-12.12.2020. Kampanjan toteuttaa MM-kisojen yhteistyökumppanit. i2 vastaa MM-kisojen kumppanihankinnasta ja markkinoinnin suunnittelusta aina sen toteuttamiseen. Suunnittelimme kisoille vahvan arvopohjan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusten tukemisessa. Meillä oli selkeä halu tehdä jotain erilaista – kisojen avulla oli mahdollista aktivoida eri tahoja tärkeän asian puolesta. Se tekee kisamatkasta vaikuttavan ja ainutlaatuisen.

Oma keräys i2:lla

Kampanjasta inspiroituneina järjestämme myös oman hyväntekeväisyyspäivän Helsingin toimipisteessämme 14.8.2019. Kutsumme asiakkaitamme toimistollemme lahjoittamaan harrastusvälineitä vähävaraisten perheiden lapsille Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kautta. Tahtotilamme on, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi tasa-arvoinen mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta. Näin ollen haastamme sinutkin mukaan tekemään hyvää!

Salibandyn MM-kisat yhteistyökumppaneineen Hope ry:n kanssa tukee kaikille tasa-arvoista mahdollisuutta harrastamiseen.

Mervi Sademies-Enbom / 1.8.2019