Gymnaestrada Turku – liikuttava ja vauhdikas tapahtumatuotanto starttasi festarikesän

Kesän liikuttavin festivaali Gymaestrada järjestettiin Turussa 7.-10.6.2018. Yli 10000 voimistelijaa, 2000 valmentaja ja huoltajaa, 1500 vapaaehtoista ja yli 20 sponsoria ja Voimisteluliiton kumppania muodostivat liikuttavan hienon tapahtuman.

Tuohon päälle kun lisää vielä vähintään 50 000 turkulaista, jotka seurasivat voimisteluesityksiä Kupittaan liikuntapuistossa ja kolmella lavalla eri puolilla kaupungin keskustaa ja isot japanilaiset ja saksalaiset voimisteluryhmät, niin saadaan Gymnaestradan menestyksekäs resepti kasaan.

Kupittaalla oli tarjolla myös 23 muun liikuntajärjestön tarjoamia erilaisia liikunnan kokeilu- ja testaamismahdollisuuksia, joten tapahtuma todella oli kaikkia liikuttava sanan varsinaisessa merkityksessä.

Näiden lisäksi Kupittaan urheilupuistoon oli tehty iso tapahtumatori, jossa oli monipuolista tapahtumatarjontaa ja kumppaneiden promootiopisteitä. Lisäksi koko tapahtuman pääesiintymislava oli tuolla Tapahtumatorilla. Erityisesti iltaisin tarjolla oli kova kattaus kotimaisia artisteja, mm. Pete Parkkonen, Virve Rosti ja Abreu.

Markkinointiosakeyhtiö i2 vastasi koko tapahtuman kumppanihankinnasta ja lisäksi i2 suunnitteli ja toteutti Tapahtumatorin rakentamisen ja käytännön toiminnot.

– Reilun viikon mittainen tapatumatuotanto onnistui hyvien kumppaneiden kanssa joustavasti ja yhteistyö turkulaisten toimijoiden kanssa sujui mainiosti. Olemme viime vuosina olleet tuottamassa isoja tapahtumia Turkuun ja siellä hommat sujuvat aina mainiosti, kiitos taas kerran Turulle, toteaa i2:n yhteysjohtaja Kari Tamminen.

Jari-Pekka Jouppi / 12.6.2018

Palvelut

  • Sponsorointi