i2 teki auttamisesta helppoa

Tänä jouluna halusimme tehdä auttamisesta helppoa ja kutsuimme asiakkaitamme nauttimaan joulutunnelmasta Helsingin ja Tampereen toimistoille. Tavoitteena oli tehdä yhdessä hyvää.

Edellisenä jouluna teimme yhteistyötä Hope ry:n kanssa ja kutsuimme asiakkaitamme lahjoittamaan talven harrastusvälineitä vähävaraisten perheiden lapsille. Inspiroiduimme onnistuneesta yhteistyöstä ja halusimme myös tänä jouluna jatkaa hyvän tekemistä.

”Kun sinä saavut paikalle – me lahjoitamme.”

Järjestimme joulun alla päivän, jolloin asiakkaamme olivat tervetulleita nauttimaan kanssamme jouluisesta tunnelmasta ja tarjoiluista. Jokaista kävijää kohden lupasimme lahjoittaa Hope ry:lle Stadium-lahjakortin.

Tapahtumapäivänä ovikellot soivat heti aamusta ja ilahduttavia kohtaamisia oli pitkin päivää. Oli hienoa nähdä kuinka moni pääsi paikalle tekemään hyvää. Pienikin hetki joulukiireiden keskellä antoi paljon, sillä saimme kävijöiden mukaan lahjoitettua Stadium-lahjakortteja Hope ry:lle huikeat 55 kappaletta!

Ihmisten väliset kohtaamiset ja merkityksellisyys ovat meillä i2:lla tärkeitä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarinaanne.

Mira Björkbacka / 7.2.2020