i2 yhteistyöhön Teemu Pukin Valioliigaseura Norwichin kanssa. Tule hyödyntämään huikeat mahdollisuudet!

Suomi elää kaikkien aikojen jalkapallohuumaa. Suomen Huuhkajat raivasivat ensimmäistä kertaa tiensä jalkapallon arvoturnaukseen ja Teemu Pukki luo kaikkien aikojen kautta Norwichin riveissä kovamaineisessa Englannin Valioliigassa.

Norwich City FC on Pukin menestyksen myötä ollut tällä kaudella myös poikkeuksellisen suomalaishuomion kohteena. Joukkueen alkukauden otteluissa on kaikissa ollut keskimäärin 400 suomalaista paikan päällä. Viime viikolla joukkueen pop-up fanshop tyhjennettiin hetkessä Kampin kauppakeskuksessa ja sadat ihmiset tungeksivat seuran järjestämään Pukki-Partyyn.

Tästä kaikesta on luonnollisesti hyvä ottaa hyöty irti. Markkinointiosakeyhtiö i2 on juuri solminut Norwich City FC:n kanssa yksinoikeussopimuksen joukkueen edustamisesta kumppanuusasioissa Suomessa. Haluamme tehdä joukkueen hyödyntämisestä yritysten markkinointiviestinnässä niin Englannin kuin myös kotimaan markkinoilla mahdollisimman helppoa.

Mikäli haluat olla mukana rajat ja kohderyhmät ylittävässä jalkapallonosteessa, ota yhteys meihin. Lähdetään yhdessä rakentamaan teille ja Norwichille yhteistä menestystä tulevaisuudessa. Edullisimmat yhteistyömahdollisuudet ovat hämmästyttävää kyllä liki samaa tasoa kuin kotimaisessa Veikkausliigassa, ja hieman isommalla panostuksella voidaan teille räätälöidä huikeita erikoisratkaisuja yhteistyöhön.

Jari-Pekka Jouppi / 19.11.2019

johtaja, sponsorointi / puh. 0400 803 713 / jari-pekka.jouppi@i2.fi