Kesän liikuttavimmat festarit – varmista paikkasi!

Gymnaestrada Turussa 7.-10.6.2018

Suomen Voimisteluliiton Suomi Gymnaestrada –suurtapahtuma valloittaa Turussa Kupittaan urheilupuiston kesäkuun alussa. Neljän päivän aikana on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, koulutuksia sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Tapahtuman ydin on liikuttaa IHAN KAIKKIA iloisella liikkeellä. Tapahtumaan on jo ilmoittautunut noin 10 000 voimistelijaa 200 jäsenseurasta ja yleisöä Turkuun odotetaan jopa 200 000 kävijää neljän päivän aikana.

Veritas Stadion ja Kupittaalla olevat hallit täyttyvät erilaisista esityksistä aamusta iltaan ja perjantaina Turun Kaupunginteatterin päälavalla nähdään ”Mikään ei mun hulluuttani muuta” niminen teos, jossa nähdään ja koetaan monipuolisia sekä ihastuttavia voimistelu- ja tanssiesityksiä. Liput kaikkiin esityksiin ovat jo myynnissä ja niitä voi ostaa jo täältä.

Kupittaan päälavalla esiintyy päivittäin suomalaisia eturivin artisteja. Tuomiokirkkotorin lavalla on ohjelmaa ja esiintyjiä lapsille ja nuorille – lauteilla nähdään mm. Kikattava Kakkiainen ja turkulainen The Puffets sekä muita esiintyjiä ja ohjelmaa.

Virallisen tapahtumabiisin on tehnyt Ilari Hämäläinen –  ”Tsekkaa mitkä muuvit” –biisin tahdissa tanssitaan avajaisissa torstaina Kupittaalla.

Tanssin voit opetella jo vaikka oheiselta videolta.

Eikä tässä vielä kaikki – Kupittaalla on mukana parikymmentä muuta lajiliittoa esittelemässä toimintaansa ja tarjoamassa koko perheelle aktivointeja ja uusia kokemuksia erilaisista urheilulajeista. Tapahtumatorilla syödään hyvin ravintolateltassa ja tehdään ostoksia myyntikojuilla.

Luvassa on siis iloisen meiningin tapahtuma, jossa ollaan varmasti hyvällä fiiliksellä liikkeellä ympäri Suomen – loistava paikka myös yrityksille ja brändeille tavoittaa ja aktivoida niin esiintyjät kuin yleisökin! Jos siis haluat olla mukana kesän liikuttavimmilla festareilla, ota yhteyttä!

Taina Oksanen / 13.2.2018

Palvelut

  • Sponsorointi