Kumppanitapaamisissa on voimaa: Ähtäri Zoo & Helsingin Jokerit

i2 järjesti yhteistyössä Ähtäri Zoon sekä Jokereiden kanssa unohtumattoman illan Ähtäri Zoon kumppaneille.

Ähtäri Zoo ja Helsingin Jokerit järjestivät kumppanitilaisuuden Hartwall Arenalla KHL-ottelun merkeissä. Tilaisuuteen saapui myös Ähtärin kaupungin valtuusto. Meille oli suunnaton ilo ja kunnia olla mukana tuomassa ihmisiä yhteen sekä toteuttamassa ikimuistoista iltaa.

Tapahtuman aikana aitioon saatiin myös erityisvieraita, sillä Hjallis Harkimo, Jukka Kohonen sekä Jari Kurri olivat mukana kumppanitapaamisessa.

Kumppanit lähtivät innolla mukaan ja aition määräksi saatiinkin reilut 60 henkeä. Ähtäri Zoo tahtoo tulevaisuudessa pyrkiä entistä vahvempaan yhteistyöhön ja sen kehittämiseen kumppaneiden kanssa.

Yhdessä tekemällä olemme vahvempia. Tämä ilta korosti vanhaa totuutta jälleen kerran.

Ähtäri Zoo & Helsingin Jokerit -yhteistyö lyhyesti:

Ähtäri Zoon pandat Lumi jaPyry nähtiin mediakuution kautta 1.10. Jokereiden kotipelissä HK Sotshia vastaan. Family game with Pandas -tapahtuman taustalla on Jokereiden ja Ähtäri Zoon yhteistyö, jossa joukkueen Otto-maskotti toimii Lumin ja Pyryn virallisena kummina. Otto on aktiivisesti mukana tukemassa uhanalaisten lajien suojelutyötä.

Ähtäri Zoon pandat Lumi ja Pyry lähettivät yleisölle terveisensä jäälle projisoidun videon sekä mediakuution kautta. Oton lisäksi paikalla oli myös Lumi- ja Pyry-maskotit, jotka ilahduttivat katsomon pienimpiä.

Aiemmin päivällä pelattiin ystävyysottelu, jossa vastakkain olivat Ähtärin nuorten Kiekko Haukkojen joukkue ja Jokerit Old Timers, kokoonpanossaan Jokeri- ja suomikiekon legendoja.

Ottelutapahtumassa mukana olivat myös Ähtärin kaupunki, Ähtäri Zoon -hallitus ja operatiivinen johto sekä eläinpuiston tärkeimmät yhteistyökumppanit. Jokerit kannustettiin 4 – 2 voittolukemiin.

– Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Jokereiden Otto-maskotin kanssa. Tavoitteemme on saada ihmiset arvostamaan uhanalaisia eläinlajeja ja mm. tämän yhteistyön kautta saamme näkyvyyttä asiallemme, toteaa Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Jonna Pietilä.

Ähtäri Zoon tärkeimmät yhteistyökumppanit tukevat eläinpuiston tekemää lajien suojelutyötä ja mahdollistavat monia arkipäivän toimintoja.

Senja Kilpeläinen / 9.10.2018