Kun tila loppuu kesken, mennään ylöspäin

Talo- ja turvatekniikan asiantuntija Hedengren halusi olla näyttävästi esillä Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV 2020 -messuilla. Kun tila alkaa loppua kesken, ei auta kuin mennä ylöspäin.

i2 oli jo toista kertaa Hedengrenin kanssa Jyväskylän Sähkömessuilla. Ehdotuksemme oli rohkea ja näyttävä konsepti, johon asiakkaan oli helppo lähteä mukaan. Osaston design otti rohkeasti kantaa, ja näyttävillä ratkaisuille kerrottiin, että Hedengren on varteenotettava kumppani.

Messuosastoon haettiin inspiraatiota suurien rakennusten julkisivuista ja erilaisten materiaalien hyödyntämisestä. Halusimme luoda konseptin, joka erottautuu ja korostaa suoria linjoja, rohkeita rakenteita ja puhtaita valkoisia pintoja.

Hedengrenin messuosasto nostettiin kahteen kerrokseen. Tavoitteena oli lisätä osaston vetovoimaisuutta, joten yläkerrasta löytyi kahvipiste ja alakerrassa oli tuotenäyttelyn lisäksi myös aktivoiva virtuaalilätkänurkka. Yleisön mielenkiinto markkinoiden uudesta kiinteistöautomaation kumppanista heräteltiin puhuttelevan animaation avulla.

”Olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta siitä, kuinka iso, näyttävä standi tekee meistä luotettavan oloisen yhtiön, jonka kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä”, kertoo Hedengrenin markkinointijohtaja Mirja Serkelä. Katso lisää messukuulumisia Mirjan videotervehdyksestä.

Osastosuunnittelija: Anu Mattila
Art Director: Ari Rantala
Copywriter: Mira Björkbacka
Animaatio: Topi Vainio
Asiakkuusjohtaja: Christel Lindqvist-Jauhiainen

Mira Björkbacka / 7.2.2020