Lippakiskalla kiertueelle

Onhan siinä nyt nostalgiaa. Lippakiskassa.  Ja kun yritys viettää 120-vuotissyntymäpäiviään, ripaus nostalgiaa lienee sallittu.

i2 suunnitteli Pohjois-Hämeen Puhelimelle juhlavuoden konseptin, jolla Ruovedellä päämajaansa pitävä teleoperaattori jalkautui kesän aikana alueensa paikkakunnille.

Päätimme hylätä perinteiset toriteltat ja tuoda synttärit paikkakunnille, antaa kansalle jotain herkullisempaa.

Pyörillä kulkeva lippakioski brändättiin Pohjois-Hämeen Puhelimen väreihin katonrajaa myöten. Mukaan pakattiin Onnenpyörä ja kasa herkkuja synttäripopcorneista Pohjois-Hämeen Puhelimen omiin kuitupatukoihin (onhan yhtiö merkittävä valokuituyhteyksien rakentaja alueellaan).

Ja koska kioski oli ”Onnikiska”, kuului konseptiin, että maksuvälineenä toimi tuuri: Onnenpyörän viisari osoitti kioskista lunastettavan herkkupalkinnon.

 

Pääjuhla nostalgisoi ilman pölyhiukkasia

Juhlavuoden pääpäivää vietettiin kesäkuisessa kutsuvierastilaisuudessa, jonne toimme historian tyylikkäinä vivahteina, ilman pölyn tuntua.

Juhlatila elävöitettiin vanhoista musta-valokuvista tehdyillä jättikankailla ja menut käärittiin rullalle yhtiön perustamisasiakirjoista skannatuilla sivuilla.  Koko 120-vuotinen taival oli i2:n pöydällä elävöitetty historiavideoksi, joka kuljetti juhlayleisön vuosikymmenten halki.

Pohjois-Hämeen Puhelin 120-vuotisjuhlavuosi jatkuu aina 2017 loppuun asti ja i2 on mukana suunnittelemansa juhlalogon sanoin, ”samassa veneessä”.

Onnittelumme ”pee-hoo-peelle” – ja pitkää ikää!