Markkinointiosakeyhtiö i2 Ähtäri Zoon kumppaniksi

Ähtäri Zoo saa alkuvuonna uudet asukkaat, kun snowpandapariskunta muuttaa Kiinasta Ähtäriin. Markkinointiosakeyhtiö i2 on mukana tuomassa pandojen tassun jälkiä Suomeen vastaamalla Ähtäri Zoon markkinointiviestinnästä ja yhteistyökumppanuuksien rakentamisesta.

Ähtäri Zoon ilme uudistui osana markkinointiviestinnän kokonaisuudistusta

Markkinointiosakeyhtiö i2 vastaa kokonaisuudessaan Ähtäri Zoon markkinointiviestinnästä. Osana tätä työtä suunniteltiin ja toteutettiin Ähtäri Zoolle myös uusi visuaalinen ilme.

–Ilmeen uudistuksen tavoitteena on raikastaa ja nykyaikaistaa Ähtärin eläinpuiston ilmettä. Ähtäri Zoon uudessa logossa snowpanda on nostettu keskeiselle paikalla suomalaisen karhun ja muiden Ähtärin eläinpuiston asukkaiden rinnalle, kertoo Markkinointiosakeyhtiö i2:n toimitusjohtaja Ari Rauhala.

Ähtäri Zoon uuden logon eläinhahmot ovat realistisia ja dynaamisia, mutta sympaattisia. Uusi ilme on kokonaisuudessaan raikas ja helposti lähestyttävä. Ähtärissä luonto on aina lähellä ja logon värimaailma kuvastaakin puiston luonnon sävyjä: tummaa havunvihreää ja raikasta koivun lehden vihreää. Ilmeen uudistuksen yhteydessä uudistettiin myös muut konsernin logot.

Snowpandat ainutlaatuinen kohde yhteistyökumppaneille

 Ähtäri Zoon yhteistyökumppanuuksien rakentaminen on mielenkiintoinen kokonaisuus, sillä snowpandojen saapuminen Suomeen on ainutlaatuinen tapahtuma.

– Ähtäri Zoo on suomalaisessa sponsorointikulttuurissa erikoinen kohde, sillä koskaan aiemmin Suomeen ei ole tullut isopandoja. Pandakarhut ovat tällä hetkellä Kiinassa isossa roolissa kiinalaisen kestävän kehityksen ohjelman kärkihahmoina. Pandoja on koko maailmassa jäljellä vain noin 2000 kappaletta, kertoo Markkinointiosakeyhtiö i2:n asiakkuusjohtaja Jari-Pekka Jouppi.

– Ähtärin pandojen sponsorointi on yksi tapa mahdollistaa uhanalaisen lajin suojelu ja tulevaisuuden hyvinvointi. Me Markkinointiosakeyhtiö i2:ssa teemme tätä arvopohjaiseen hankkeeseen liittyvää kumppanihankintaa ilolla ja ylpeydellä.

Hanna Grönholm / 4.12.2017