Norwich City FC ja i2 yhteistyössä

Suomalainen jalkapallo on ollut koko viime vuoden ja nyt alkuvuoden kovassa nosteessa, johtuen maajoukkueen pääsystä ensimmäistä kertaa mukaan arvokisojen lopputurnaukseen ja eritoten huippuhyökkääjä Teemu Pukin edesottamuksista sekä maajoukkueessa, että seurassaan Norwich City FC:ssä, Englannin Valioliigassa.

Valioliigaan kuluvaksi kaudeksi noussut Norwich on ottanut Pukin kautta Suomen uudeksi kohdemaakseen ja panostaa tänne erilaisia toimintoja. Norwich pyysi avukseen myös Markkinointiosakeyhtiö i2:n ja yhdessä on nyt työstetty muutamassa kuukaudessa ensimmäiset uudet yhteistyökumppanit Norwichille, juhlittu yhdessä Urheilugaalaa ja suunniteltu ensi kesänä toteutuvaa junioreiden jalkapalloleiriä, josta pyritään löytämään se uusi Teemu Pukki.

Englannin Valioliiga on maailman seuratuin jalkapallosarja, eikä todellakaan ole tavanomaista, että joku Valioliigaseura panostaa Suomen kaltaiseen melko pieneen jalkapalomaahan. Olemmekin todella iloisia, että Norwich pyysi nimenomaan i2:sta avukseen rakentaessaan kaupallisia- ja urheilullisia yhteistyökuviota Suomeen.

Yhteinen työ jatkuu kevään aikana ja katsotaan, mihin kaikkeen se työ vielä kantaakaan.

Jari-Pekka Jouppi / 5.2.2020