Ole Imatralla ajoissa – Imatranajo 6. – 8. heinäkuuta

i2 on luottavainen Imatranajon brändin kehitykseen sekä tapahtuman liiketoiminnallisten edellytysten parantumiseen jo tämän vuoden Vuoksen henkeäsalpaavissa maisemissa järjestettävässä katumoottoripyörätapahtumassa.

Markkinointiosakeyhtiö i2 ja Imatran Moottorikerho ovat yhteistuumin erittäin lähellä ensi kuun h-hetkeä. Töitä on tehty niin paikallisen markkinoinnin ja mainonnan edistämiseksi, kuin myös valtakunnallisten medioiden kanssa yhteistyössä. Markkinoinnin kokonaisuus on suunniteltu kiinnostavaksi ja monipuoliseksi pyrkien tarjoamaan tapahtumaan tarttumapintoja ensinnäkin moottoripyöräharrastajille, ja toiseksi kaikenikäisiä kesätapahtumakävijöitä tavoittaviksi. Esimerkiksi MTV:n F1-viikonlopuissa esiintyy mykistävä videoklippi Imatranajosta ja Imatranajon sosiaalisen median kanavat tarjoavat kattavasti sisältöä joka lähtöön. Tapahtuma on tunnelmaltaan ja elämyksellisyydeltään kesätapahtumien ytimessä!

Itse tapahtuma kiinnostaa useita kymmeniä tuhansia vuosittain ja tänä vuonna 2018 asetetuksi yleisötavoitteeksi onkin otettu 50 000 tapahtumakävijää, millä on toteutuessaan myös merkittävä vaikutus Imatran kaupungille sekä Saimaan alueen matkailulle. Viime vuosina Imatranajon kesäauringon alle on kerääntynyt hieman yli 40 000 tapahtumakävijää, jotka nauttivat moottoripyörätapahtuman vauhdista ja luonnon keskellä sijaitsevan katuradan tarjoamista ainutlaatuisista kokemuksista. Imatranajossa nähdään suomalaisten huippukuskien lisäksi kansainvälisiä kilpailuosallistujia ja fanaattisia katsojia, mutta tapahtuma-alueen vetonauloina mainittakoon moninkertainen Road Racing Suomenmestari Mika Kallio sekä Imatranajon nimikkokuljettaja Niki Tuuli, jotka ovat kertoneet liittyvänsä Imatranajoon nauttimaan viikonlopun autenttisesta kisatunnelmasta sekä jakamaan omia upeita kokemuksiaan ammattikilpamoottoripyöräilijöiden näkökulmasta.

i2 on näin ollen päässyt aktiivisesti ja omalla ammattitaidollaan kehittämään Imatranajon markkinointia, tuotteistusta sekä kumppanihankintaa ja näemmekin tapahtuman tulevaisuudessa olevan suuren urheilujuhlan tuntua. Olemme imatralaisten kanssa varmoja siitä, että heinäkuun ensimmäinen viikonloppu Etelä-Karjalassa tulee jättämään meihin kaikkiin lähtemättömän vaikutuksen ja tapahtumaan kannattaa suunnata jopa hieman kauempaakin päiväksi tai pariksi!

Imatranajo järjestetään 6.– 8.7. Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille alle 18-vuotiaille. Lue lisää Pohjoismaiden suurimmasta katumoottoripyörätapahtumasta ja hanki lippusi täältä!

Jami Palsa / 8.6.2018