Olemme ehdolla!

Supermahtava meininki! Viime vuosi oli i2:n messu- ja tapahtumatiimille mahtavaa aikaa. Saimme olla mukana toteuttamassa useita mielenkiintoisia messu- ja tapahtumatuotantoja. Tuotoksiamme oli esillä niin Etelä-Amerikassa kuin kotimaassa, Euroopassa, Venäjällä ja Aasiassa. Ylpeä tiimiläisistä ja onnellinen asiakkaista.

Swecolle toteutettua #swecoinn -tapahtumaa korostivat nimekkäät puhujat ja innokkaat tulevaisuuden osaajat. Vastasimme tapahtuman visuaalisesta ilmeestä, sisällöntuotannosta ja projektinvedosta. Tällä tapahtumalla osallistummekin Mesoaja -kilpailuun kategoriassa VUODEN TAPAHTUMA. Pidäthän peukkuja meille!

Saimme ilon ja kunnian toimia ANDRITZin kumppanina heidän osallistuessaan PulPaper 2018 -messuille. Saimme haasteeksi luoda uuden konseptin päivitettyjä brändilinjauksia seuraten. Keskityimme trendikkäisiin materiaaleihin ja väreihin – sisältöä unohtamatta. Messukäytävät kirjaimellisesti tyhjentyivät kun VIP-tilaisuuden päästara Ida-Elina pisti kanteleensa soimaan.

Tällä kokoonpanolla osallistumme Mesoaja -kilpailuun kategoriassa VUODEN MESSUOSASTO. Nyt saat siis pitää pystyssä molemmat peukut, sillä 5.2. paljastetaan ketkä 2-3 ehdokasta pääsevät finaaliin saakka.

Christel Lindqvist-Jauhiainen / 16.1.2019