Pyynikin ja Norwichin liitto kutkuttelee oluen ystävän makuhermoja

i2:n ja Valioliigajoukkue Norwich Cityn yhteistyö poiki maistuvan sopimuksen tamperelaisen Pyynikin Brewing Companyn kanssa.

Lähitulevaisuudessa huurteisen ystävät saavat nauttia nimittäin Norwich IPA -oluesta. ”Meille on luvassa Targetilla, Citralla ja Mosaicilla humaloitu brittityylinen session IPA.” kertoo olutmestari ja panimon perustaja Tuomas Pere.

Niin panimon kuin Norwichin väki ovat hyvin innoissaan uudesta yhteistyöstä. Yhteistyön kunniaksi Norwichin vanhat pelaajalegendat Grant Holt ja Adam Drury kävivät yhdessä joukkueen kaupallisten johtajien Ben Tunnelin ja Sam Jefferyn kanssa panimolla vierailulla.

”Meissä on oikeastaan aika paljon yhteistä. Olemme pienistä suuriksi kasvaneita ja periksiantamattomia kuten Norwich Citykin”, Pere toteaa. Poikkeuksellinen panimosopimus ja legendojen vierailu kiinnosti mediaa. Lehdissä kirjoitettiin yhteistyöstä valtakunnallisesti sekä paikallisesti, mikä toi hyvää ansaittua näkyvyyttä molemmille sopimuskumppaneille sekä uudelle tuotteelle. Aluilleen on siis pantu odotuksen siemen oluen saapumisesta kauppojen hyllyille!

Pasi Ikkala / 5.2.2020