Rento Plate täydentää Tampereen ravintolakartan

Tampereen keskusta on ollut melkoisessa myllerryksessä viime aikoina ja niin on ollut ravintoloiden maailmakin. Uusimpana tulokkaana Airilan veljesten Plate avattiin kaikessa hiljaisuudessa rohkeasti ratikkatyömaan runtelemalle Hämeenkadulle.

Platessa nautitaan hyvästä ruoasta ja seurasta rennoissa merkeissä. Monipuolisen makurikkaalta ja maltillisesti hinnoitellulta listalta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle: annoksia voi yhdistellä oman makunsa mukaan eri lokeroista. Ravintolassa ruokailusta ei Platessa tarvitse tehdä juhlahetkeä, vaan nauttimassa voi käydä ihan arki-iltanakin ilman, että rahapussi ottaa suuresti osumaa.

Plate täydentää loistavasti Airilan veljesten ravintolakolmikon. Upeassa tehdasmiljöössä sijaitseva Ravintola Tampella tarjoilee juhlavampaa tunnelmaa, ja rento kulmabaari BROOR taas hyvin valikoituja viinejä sekä pientä purtavaa rentoon illanviettoon. Platessa nämä yhdistyvät: upea näköala yhdistettynä rentoon ilmapiiriin sekä laaja lista, jolta voi nauttia pitkän kaavan mukaan tai pistäytyä vain yksille.

i2 on ilolla mukana tekemässä kaikista ravintoloista omannäköisiä ja herkullisia kokonaisuuksia niin tekstin kuin visuaalisuudenkin puolesta.

Tutustu tarkemmin: plate.fi

Äläkä unohda isosiskoa ja pikkuveljeä:
ravintolatampella.fi
broor.fi

Hanna Huotarinen / 25.4.2019