STJM Awards – gaalan säihkettä ja tiivistä tunnelmaa

Pääsimme järjestämään Suomen Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n palkintogaalan marraskuussa 2018. Aiemmin laivaseminaarina toteutettu tapahtuma siirrettiin ensimmäistä kertaa kuivalle maalle. Tapahtumapaikaksi toimeksiantaja oli valinnut juuri remontin alta paljastuneen Bio Rexin.

Tapahtumassa palkitaan yhdistyksen jäsenten vuoden aikana tehtyjä sponsorointi- ja tapahtumatoteutuksia yhteensä 13 eri kategoriassa. Palkinnot jakoivat raadin puheenjohtajan Eka Ruola ja yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Sirpa Tuomi. Lisäksi paikan päällä toteutettiin myös Ammattilaisten valinta – onlineäänestys tapahtumasovelluksen kautta. Palkintogaalan jälkeen aulassa tarjoiltiin buffetillallinen musiikin säestämänä ja sen jälkeen rohkeimmat siirtyivät tanssilattiallekin. Yhdessä yhdistyksen toimitusjohtaja Risto Oksasen ja viestintäkoordinaattori Hanna Vehviläisen kanssa rakensimme tapahtuman monista yksityiskohdista toimivan ja eteenpäin soljuvan kokonaisuuden.

Palkitsevaa yhteistyötä

Tapahtumapaikka Bio Rex on sijainniltaan keskeinen ja upeasti entisöity. Museoviraston suojelema entinen elokuvateatteri tarjosi tilaisuudelle tunnelmalliset puitteet. Ainoastaan backstage-, teknisten ja sosiaalitilojen puute aiheutti pieniä haasteita, mutta nekin ratkaistiin luovasti yhteistyöllä.

i2 kokosi tapahtumaa rakentamaan vahvan kumppaniverkoston, joiden sponsorointipanos tapahtuman järjestämiseen oli merkittävä. Toimme mm. tapahtumaan pääsylippuihin ja juomatarjoiluihin ratkaisuksi kumppanimme Coregon sähköisen korttitoteutuksen. Tapahtuman valo- ja av-suunnittelusta vastasi Rajupaja. i2 vastasi tapahtuman ilmeestä, koordinoinnista ja järjestelyn kokonaisuudesta.

Satu Hänninen / 7.1.2019