Suomen paras hiihtoseura hakee Sisun avulla uusia tuulia

Vuokatti Ski Team on Suomen lähihistorian menestynein hiihtoseura. Reilu 10 vuotta sitten perustettu seura on alusta alkaen ollut menestystarina suomalaisessa maastohiihdossa, keräten menestystä niin kotimaisilla SM-laduilla kuin edustajien kautta maailmanmestaruuskisoissa ja olympialaisissa.

Perustushetkellä VST oli jotain aivan uutta suomalaisessa hiihdossa, tiimi jossa kaikki hiihtäjät pystyivät täysipäiväisesti panostamaan hiihtoon. Konseptista seurasi siis mahtavaa menestystä, mutta nyt VST hakee yhdessä Markkinointiosakeyhtiö i2:n kanssa aivan uusia tuulia tekemiseensä. VST:n ja i2:n tekemän suunnitelman ja tuotteistuksen pohjalta Ski Team hakee uusia kumppaneita toiminnan tukemiseen ja laadun parantamiseen suomalaisista vientiyrityksistä. Teemana on suomalainen Sisu, josta on työstetty vientiyritysten tarpeisiin erilaisia markkinointiaihiota.

Näitä aihioita yritys voi käyttää oman vientityön markkinoinnin tukena ja tarvittaessa Vuokatti Ski Team pystyy myös antamaan henkilökohtaista tukea yrityksen tekemiseen, sillä menestysvalmentaja Reijo Jylhä ja olympiavoittaja Sami Jauhojärvi ovat yritysten käytettävissä. Reijo ja Sami ovat kumpikin tehneet pitkän uran nimenomaan Vuokatti Ski Teamissa ja he jos ketkä osaavat pukea sanoiksi, mitä menestyminen vaatii erityisesti ulkomailla.

– Tämä on aivan uudenlainen konsepti, josta vientiyritykset voivat hakea apua niin ulkomailla tapahtuviin toimenpiteisiin, kuin vaikka myös oman vientihenkilökunnan tsemppaamiseen haastavassa markkinointiympäristössä. Uskomme, että tästä on paljon apua niille yrityksille, jotka lähtevät tähän mukaan. Kannattaa ottaa yhteyttä i2:n ja käyttää tilaisuus hyväkseen, toteaa Markkinointiosakeyhtiö i2:n asiakkuusjohtaja Jari-Pekka Jouppi.

Jari-Pekka Jouppi / 2.10.2018