Helsingin Juhlaviikoilla taide kuuluu kaikille

Helsingin Juhlaviikot viettää ensi vuonna 50-vuotisjuhlia! Lisäksi Taiteiden Yö juhlistaa 30-vuotispäiväänsä, joten ensi vuonna juhlitaan isosti kaikkien kaupunkilaisten ja kaupungissa vierailevien kanssa!

i2 on iloisen ylpeänä rakentamassa yhteistyötä Helsingin Juhlaviikkojen ja yritysten välille.

Rakennamme strategisia ja pitkäaikaisia kumppanuuksia joissa sisältö puhuu puolestaan ja kaikki osapuolet hyötyvät – kumppaniyritys, Juhlaviikot, taiteilijat ja yleisö. Yritysyhteistyö mahdollistaa Juhlaviikkojen monipuolisen ohjelmatarjonnan josta jokainen voi käydä nauttimassa – koska taide kuuluu kaikille!

2018 Helsingin juhlaviikot järjestetään 17.8.–2.9. ja Taiteiden yötä juhlitaan torstaina 23.8. eikä vähäisimpänä – eräänä sunnuntaipäivä on tulossa iso yllätys kaikille kaupunkilaisille, kun vietetään 50 vuotisjuhlien pääjuhlaa, jota juhlitaan koko päivä koko perheen ja kaupunkilaisten tapahtumassa – tästä kuulet lisää vielä myöhemmin!

Vuonna 2017 Helsingin juhlaviikoilla oli yli 200 000 tuhatta kävijää. Mikäli sinä ja yrityksesi haluatte olla mukana rikkomassa taiteen rajoja ja madaltamassa taiteen kokemisen kynnystä yhdessä Suomen suurimmista monitaidefestivaalissa, niin nyt se voi olla mahdollista! Juhlavuoden kunniaksi mahdollisuuksia on monia pienemmästä juhlavuoden kumppanuudesta monivuotiseen pääyhteistyökumppanuuteen.

Kuvat: Helsingin Juhlaviikot, Petri Anttila

Taina Oksanen
Asiakkuusjohtaja
+ 358400 481133
taina.oksanen@i2.fi

Jari-Pekka Jouppi
Asiakkuusjohtaja
+358400803713
jari-pekka.jouppi@i2.fi

Taina Oksanen / 13.11.2017