Vuosikymmen tarinallisuutta

Hätkähdin keväällä huomatessani, että kesällä tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta i2:n perustamisesta. Tuleva kesä aloittaa meidän 10-vuotisjuhlavuoden!

Tänä aikana digitalisuus on muokannut meitä ympäröivää maailmaa peruuttamattomasti. Samalla, kun se on antanut runsaasti uusia mahdollisuuksia palvelukehitykseen ja markkinointiviestintään, on se tehnyt ihmisten huomion saavuttamisen entistä vaikeammaksi – ja tärkeämmäksi. Menestyäkseen tulevaisuudessa, asiakas on nostettava aidosti tekemisen keskiöön ja pohdittava, mitä meillä on hänelle annettavaa. Kaiken digitaalisuuden keskellä on hyvä muistaa, että loppujen lopuksi edelleen on kysymys ihmisten välisestä kommunikoinnista – Digital Mind, Analog Heart.

Paljon on tänä aikana tapahtunut myös i2:ssa. Kolmen henkilön tiimistä on kasvanut lähes viidenkymmenen henkilön kokonaisuus. Ehkä hieman epätrendikästä, mutta kasvu sinällään ei ole missään vaiheessa ollut tavoite. Olemme halunneet tehdä asioita vahvasti asiakas- ja tarvelähtöisesti ja työntää keinot, mediat ja kanavat taka-alalle. Lämmin kiitos kaikille niille asiakkaille, jotka ovat luottaneet meihin.

Kaikki kaikessa on meidän upea i2-tiimi. Meillä on koossa mahtava joukko, joka on paljon enemmän kuin osaamisensa summa. Olen ylpeä meidän tiimistä, joka aina pyrkii parhaimpaansa ja jonka tekemistä ohjaa asiakkaan tavoitteet. i2-tiimissä on roppakaupalla osaamista, ja ennen kaikkea upeita persoonia.

Aloitamme juhlavuoden vieton heinäkuun 21. päivä upeissa puitteissa Turun The Tall Ships Races -tapahtumassa. Vuoden aikana tulemme juhlistamaan juhlavuottamme monin erin tavoin teemalla ”i2 – 10 years of story design”.

Aurinkoista ja nautinnollista kesää kaikille.

Ari Rauhala / 7.6.2017