Yhdessä lasten ja nuorten mahdollisuuksien puolesta!

Kesäkuussa 2018 solmimme Salibandyliiton kanssa sopimuksen miesten MM2020-kisojen kumppanihankinnasta ja mainostoimistoyhteistyöstä. Tapahtumaan on vielä aikaa, mutta valmistelut ovat jo vauhdissa. i2 on rakentamassa kisoihin kumppanijoukkuetta, jonka tavoitteena on varmistaa kaikkien yhteistyökumppaneiden menestys omilla pelikentillään. Kumppaniratkaisumme tarjoavat yrityksille mahdollisuuden koko sponsoroinnin pelikentän hyödyntämiseen.

MM2020-kisoilla on vahva arvopohja vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusten tukemisessa. Sen inspiroimana päätimme joulun alla lähteä tekemään yhteistyötä myös Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n kanssa. Kutsuimme asiakkaitamme toimistollemme joulupuuron äärelle ja lahjoittamaan talvitamineita harrastusvälineitä vähävaraisten perheiden lapsille.

Asiakkaamme lähtivätkin ilahduttavalla innolla mukaan tekemään hyvää ja paketteja kertyi kuustemme juurelle kiitettävä määrä. Lahjoitetut tavarat toimitimme Hope Ry:n kautta eteenpäin niitä tarvitseville perheille. Jatkoimme teeman parissa vielä myöhemminkin, sillä omat pikkujoulumme starttasimme toimimalla työpäivän ajan aputonttuina Hopen Helsingin toimipisteellä.

Uskomme, että hyvää tekemällä onnistuimme luomaan ja levittämään joulumieltä monelle suunnalle – kiitos siitä kuuluu myös jokaiselle mukaan lähteneelle asiakkaalle ja yhteistyökumppanille.

Tästä on ilo jatkaa MM2020-kisojen ja yhteisen arvomaailman parissa alkaneeseen vuoteen 2019.

Tutustu Hopeen ja lahjoita:
http://www.hopeyhdistys.fi

Hope – Yhdessä ja Yhteisestä toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä 

Suomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jolla on yli 800 jäsenseuraa. Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa, ja rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65 000.

Markkinointiosakeyhtiö i2 on toimintansa vahvasti tarinallisuuteen pohjaava suunnittelutoimisto. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu liiketoiminnan kehittäminen, markkinointiviestintä, tapahtumat, videotuotannot ja sponsorointi. i2:n toimipisteet ovat Helsingissä ja Tampereella ja yhtiön palveluksessa on 45 henkilöä.

Hanna Grönholm / 14.1.2019