Yrityksen yllättävät talentit – valjasta ne käyttöösi

Onko yrityksessänne piilevää talenttia, jota ei ole valjastettu täyteen hyötykäyttöön? Ehkä viereisen pöydän Kari puhuu sujuvaa kiinaa tai reskontran Kerttu on hevoskuiskaaja. Kukaan vaan ei ole kartoittanut talon piileviä talentteja.

Onneksi sitten on näitä tapauksia, kuten Tampereen Puhelimen yritysvideon casting. Kun yhdistetään johdon luotto omaan väkeen, henkilötason heittäytyminen ja osaava ohjaus, saadaan onnistunut lopputuotos ja samalla yhteinen kokemus rajojen rikkomisesta.

Olisihan lopputulos voinut olla huonokin

Oletus siitä, että töissä hauska Mika on hauska myös videolla, voisi osoittautua vääräksi. Kamera saattaisi kangistaa. Lopputulos olisi kiusaannuttavaa katsottavaa.

Tai sitten jälki olisi loistavaa. Siitäkin ajatuksesta voi joskus ponnistaa. Tällä kertaa kannattikin.

Tampereen Puhelimen riveistä löytyi kerrassaan häikäisevät näyttelijätalentit, kun kohtauksia lähdettiin purkittamaan. Kuvauspaikka täyttyi heittäytymisestä, huumorista ja äimänä olleesta kuvausryhmästä, kun hommat etenivät ensikertalaisten kanssa (ja tämä on harvinaista) jopa edellä aikataulusta.

Töissä hauska Mika oli hauska myös kameran edessä.

Epäonnistuminen on lahja somelle

Pitkä kuvauspäivä puristi mehut, mutta Tampereen Puhelimen brändiytimeen kuuluva hyväntuulisuus kantoi aina siihen asti, kun ohjaaja huusi ”purku”. Naurut, mokat ja pilalle menneet otokset tallentuivat kameralle ja koska hyvää fiilistä on mukava jakaa, puristimme ”pilalle menneet” koosteiksi somekansan iloksi.

Tervetuloa kulisseihin!

Riina Rautiainen / 24.8.2017