WE DESIGN STORIES

Markkinointiviestintä. Pian lähes kaikki laitteet ovat verkossa ja keskustelevat keskenään. Ja ainakin teoriassa on yhä helpompi tavoittaa toinen ihminen. Entä käytännössä, syntyykö keskustelua? Me autamme sinua tavoittamaan asiakkaasi huomion ja saamaan viestisi perille kanavasta riippumatta.

Liikkuva kuva. Ihmiset rakastavat tarinoita. Tällä hetkellä ylivoimaisin tarinankerronnan väline on liikkuva kuva. Me voimme kertoa miksi juuri sinun kannattaisi kertoa yrityksesi tarina videon voimin.

Kohtaamiset. Eivätkö kaikkein voimakkaimmat vaikutukset synny hetkistä, jotka onnistuvat vangitsemaan useamman kuin yhden aistin huomion? Anna siis messuillasi asiakkallesi vähintään viisi hyvää syytä muistaa juuri sinun yrityksesi. Me autamme mielellämme.

Kehittäminen. Missä on yrityksen strategian paikka? Mieluummin hississä kuin kassakaapissa. Strategia alkaa merkitsemään vasta käytäntöön viennissä. Sen pitää olla mukana puheessa, valinnoissa ja teoissa. Me autamme sinua jalkauttamaan yrityksesi strategian.

Sponsorointi. Sanotaan, että rahalla on ihmeitä tekevä voima, mutta entäs kun rahaa on tarjolla aiempaa vähemmän ? Tämän haasteen kanssa painiskelevat ainakin kaikki tahot, jotka hakevat rahoitusta julkisilta tahoilta ja yritysyhteistyön kautta. Vanhat mallit eivät toimi, tarvitaan uusia tarinoita. Arvopohjainen sponsorointi, jossa media kertoo tarinaa ihmiseltä ihmiselle, on i2:n ratkaisu. Tuon ratkaisun tarina pitää sisällään liiketoiminnan, osapuolten valitsemat arvot ja niistä tehdyn selkeän toteutettavan mallin. "Remember: You have to give to get.”

Markkinointiviestintä Liikkuva kuva Tapahtumat Liiketoiminnan kehittäminen

Keskustellaanko lisää? Ota yhteyttä info@i2.fi