Lisää töitä

Luontoliitto

Luontoliitto sai uuden brändi-ilmeen juhlavuoden kunniaksi

Luontoliiton uusi brändi-ilme

Tehtävä

i2 tuotti Luontoliitolle lahjana brändi-ilmeen uudistuksen juhlavuoden kunniaksi.

Brändityö
Graafinen suunnittelu
Verkkosivujen ulkoasu

Luontoliitto on lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö, joka tarjoaa mahdollisuuksia harrastaa luonnossa ja vaikuttaa ympäristöasioihin. Liitossa on tehty sinnikästä luonnonsuojelu- ja ympäristövaikuttamistyötä ympäri Suomen jo 80 vuoden ajan.

i2 tuotti Luontoliitolle lahjana brändi-ilmeen uudistuksen juhlavuoden kunniaksi. Lähtökohtana oli luoda ilme, joka puhuttelee lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia.

Iso kunnia oli saada muokata myös ikonista siililogoa, jolla on pitkä historia Luontoliiton keulahahmona. Juhlavuodelle suunnittelimme lisäksi oman logon.

- Nuorten huoli ympäristöstä on lisääntynyt viime vuosina ja ympäristökasvatustyön voidaan katsoa olevan entistä merkityksellisempää tässä ajassa. On ollut hienoa päästä tekemään merkityksellistä työtä lasten ja nuorten ympäristökasvatuksen eteen, toteaa i2:sen toimitusjohtaja Ari Rauhala.

Luontoliitto, esite

Uuden ilmeen suunnitellussa huomioimme niin Luontoliiton sisäiset kuin myös laajan vapaaehtoistyötekijäverkoston mielipiteet. Uudistimme myös Luontoliiton verkkosivujen ulkoasun, rakenteen ja käyttöliittymän. Samalla Luontoliiton kirjoitusasusta poistui väliviiva.

Uusi ilme kuvastaa luonnon monimuotoisuutta

Luontoliiton uusi ilme muodostuu nyt luonnon monimuotoisista muodoista, väreistä ja karttamaisista elementeistä. Monimuotoisuus kuvastaa niin luontoa, liiton toimintaa kuin sen ihmisiä.

Eri elementtejä yhdistelemällä saatiin leikkisä ja monipuolinen ilme, joka erottuu.

Luontoliitto, esite

Siili sai sympaattisen pehmeämmän muodon ja pohjan, joka sitoo logon ja liikemerkin kokonaisuudeksi. Uudessa muodossa siili katsoo uteliaana kohti tulevaa ja on valmis uusiin seikkailuihin.

- Luontoliitolle i2:n apu uuden visuaalisen ilmeen sekä verkkosivujen luomisessa on ollut erittäin tärkeä. Tämän työn ansiosta meillä on nyt visuaalinen ilme ja nettisivut, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme, eli kokoamaan kaikki luonnosta ja ympäristövaikuttamisesta kiinnostuneet lapset sekä nuoret toimimaan yhdessä, toteaa Luontoliiton toiminnanjohtaja Riku Eskelinen.

- Yhteistyö Luontoliiton kanssa on ollut antoisaa ja osallistavaa. Ympäristökasvatustyöhön kaivataan jatkuvasti uusia kumppaneita. Jos arvokas työ Luontoliiton tukena kiinnostaa, voit olla yhteydessä myös meihin, niin viemme asiaa eteenpäin, Rauhala jatkaa.

Lue seuraavaksi

Fysioline

Fysiolinen uusi Minnea-sarja – Pieni teko, parempi päivä!