Lisää töitä

Vaasan Yliopisto

Minne Vaasan yliopisto menee, sinne menee myös i2

Vaasan Yliopisto - Elämäsi matka

Tehtävä

Suunnittelimme Vaasan Yliopistolle Elämäsi matka -hakijakampanjan.

Konseptointi
Tapahtumat
Graafinen suunnittelu
Kampanjasuunnittelu

Olimme aiemmin pallotelleet muutamia projekti-ideoita Vaasan yliopiston kanssa. Tyylistämme ja proaktiivisesta tekemisen meiningistämme tykättiin. Kun suunnittelimme hakijakampanjan kattokonseptin, johon asiakas ihastui, yhteistyömme käynnistyi vauhdikkaasti. Vaasan yliopiston markkinoinnin asiantuntija Maria Hällund kuvasi työskentelyä i2:n kanssa seuraavasti:

- On ollut todella ilo työskennellä i2:n kanssa. Heidän luovuutensa ja ammattitaitonsa tekevät heistä täydellisen kumppanin mitä erilaisimpiin projekteihin. Voin luottaa siihen, että heiltä saa mitä tilaa, ja yleensä mukana on pieni twisti tai jotain paljon enemmänkin.

Kevään 2023 yhteishakuun huipentuva Elämäsi matka -teemainen hakijakampanja tunnustaa yliopistoon hakemista pohtivan nuoren paineet ja muistuttaa, että autuaaksi ei tee loppututkinto vaan mitä mielenkiintoisimmat reitit sitä kohti.

Vaasan Yliopisto, Elämäsi matka

Vajaan vuoden kestäneen asiakkuutemme aikana olemme suunnitelleet yliopistolle myös mm. hakijan oppaan, opiskelijalähettiläiden ppt-esityksen, hiihtokeskusmainontaa, messumateriaalia t-paidoista puuropusseihin ja somestrategian päivitystä.

Vaasan Yliopisto, Elämäsi matka

Tapahtumatuotannossakin meillä on näppimme pelissä. Vastasimme kokonaisuudessaan Vaasan kaupungin ja yliopiston yhteisen uudenvuoden juhlalounaan tuotannosta. Olemme vahvasti mukana tuottamassa keväällä 2023 järjestettävää Mission Possible -tiedetapahtumaa.

Vielä emme tiedä, minne kaikkialle Vaasan yliopiston tie vie, mutta ilolla mukana matkakumppanina kulkee i2.

Lue seuraavaksi

Santander

Mielikuvituksen voimalla mahdottomasta mahdollista