Lisää töitä

Tampereen kaupunki

Tampere on Kiekon koti!

Tampere on kiekon koti
Konsepti
Kampanjasuunnittelu
Markkinointi
Graafinen suunnittelu

Tampereella eletään kaikkien aikojen kiekkohuumaa: MM-kisat alkavat, Tappara ja Ilves pelasivat mitaleista, NHL-pelejäkin on tulossa. Vastavalmistunut Nokia Arena tarjoaa uskomattomat puitteet jääkiekkotapahtumille.

Suunnittelimme Tampereen kaupungille kampanjan, jonka tavoitteena oli MM-kisahuuman levittäminen ympäri kaupunkia. Taustatyön kautta, historiaa ja nykyhetkeä yhdistelemällä, lopputulos kasvoi pitkäaikaiseksi ja monikäyttöiseksi Kiekon koti – Home of Hockey -konseptiksi. Konseptille luotiin graafinen ilme ja tunnus kaikkien tamperelaisten käyttöön.

Tärkeä osa kokonaisuutta olivat kiekkohenkiset kuvaukset, joihin osallistui niin tamperelaisia legendoja kuin olympiamitalisteja – faneja unohtamatta.

Konsepti nostattaa alkuvaiheessa MM-kisahuumaa mm. ratikan kokoteippauksissa, ratikoiden ja bussien digitaalisilla mainospinnoilla sekä julisteissa. Lisäksi yrityksille on tarjolla materiaalipaketti, jonka avulla ne voivat somistaa toimitilansa ja liittää ne yhteiseen kiekkoperheeseen.

Lue seuraavaksi

Maaseutuparlamentti

Maaseudun ääni aidosti kuuluviin ja näkyviin